Design and build your own modern house together with our international Greek – Dutch architect

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnesos-Messinia
Prijs € 0
Aantal slaapkamers 0
Zwembad Ja
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 0
Aantal m2 kavel 0

Beschrijving

Grieks Nederlandse architect

Wij hebben sinds 2007 een intensief samenwerkingsverband met een Grieks-Nederlandse architect. Eind 2006, na het behalen van zijn ingenieursdiploma op de TU-Delft, besluit hij om zich te vestigen in Griekenland. Zijn beslissing wordt deels gemotiveerd door zijn half Griekse afkomst, alsmede door de positieve ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn buitenlandstudie in Thessaloniki in 2004.

Heden

Sinds eind 2007, na acquisitie en ontwikkeling van een aantal eigen opdrachten, wordt besloten om zelfstandig verder te gaan. Doel is om als deskundig, toegewijd en initiatief vol architect design huizen te ontwikkelen in volledig eigen beheer.

Projecten

Momenteel wordt er hard gewerkt aan verschillende bouwprojecten m.n. in Messinia van de Peloponessos. Dit doet hij voor internationale klanten. Deze worden momenteel geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Opleiding

Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde. Werkt als zelfstandig architect in Griekenland met als basis momenteel Kalamata Messinia. Spreekt vloeiend Grieks, Nederlands, Engels en redelijk Duits.

 

Foto's