Design and build your own modern house together with our international Greek – Dutch architect

Details

LandGriekenland
RegioPeloponnesos-Messinia
Prijs€ 0
Aantal slaapkamers0
ZwembadJa
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte0
Aantal m2 kavel0

Beschrijving

Grieks architecten bureau Joris Braat

Intro

Wij hebben sinds 2007 een intensief samenwerkingsverband met Joris Braat een Grieks-Nederlandse architect. Eind 2006, na het behalen van zijn ingenieursdiploma op de TU-Delft, besluit Joris Braat om zich te vestigen in Griekenland. Zijn beslissing wordt deels gemotiveerd door zijn half Griekse afkomst, alsmede door de positieve ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn buitenlandstudie in Thessaloniki in 2004.

Heden

Sinds eind 2007, na acquisitie en ontwikkeling van een aantal eigen opdrachten, wordt besloten om zelfstandig verder te gaan. Doel is om als deskundig, toegewijd en initiatief vol architect design huizen te ontwikkelen in volledig eigen beheer.

Projecten

Momenteel wordt er hard gewerkt aan verschillende bouwprojecten m.n. in Messinia van de Peloponessos. Dit doet hij voor internationale klanten. Deze worden momenteel geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Opleiding

Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde. Werkt als zelfstandig architect in Griekenland met als basis momenteel Kalamata Messinia. Spreekt vloeiend Grieks, Nederlands, Engels en redelijk Duits.

Lees via onderstaande link de ervaring van één van onze klanten hoe het gehele proces van zoektocht naar een bouwkavel aan zee tot de realisatie van een prachtig eigentijds modern huis kan lopen: http://www.mondi.nl/tweede-huis/column/griekenland/grieks-koop-en-nederlands-ontwerpproces/page18__1013.php

Foto's

Terug naar aanbod