Laptop met aanbod voor wonen in Griekenland

Wonen in Griekenland

Wij zijn Pelops Greek Houses. Zoekt u een bestaand, nieuwbouw huis of een fraaie bouwkavel in de Peloponnesos/Messinia van Griekenland? Neem dan contact met ons op.

Wij begeleiden het gehele proces van een huis of bouwkavel kopen in Griekenland. Pelops Greek Houses is een onafhankelijke intermediair die in samenwerking met een selectieve groep deskundigen gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van tweede huizen en bouwkavels in Griekenland. Wij hebben onze sporen inmiddels ruim verdiend en hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd.

Daarom gaat u met ons ook geen avontuur aan, maar een open en eerlijk verhaal met duidelijke afspraken. U weet van te voeren precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Het avontuur begint voor u pas op het moment dat u de sleutel ontvangt. U kunt dan volop gaan genieten van het wonen in Griekenland, in uw tweede huis onder de Griekse zon!

Pelops Greek Houses is als intermediair het aanspreekpunt en coƶrdinator van een team deskundigen. Dit team bestaat uit betrouwbare specialisten zoals notarissen, advocaten, collega makelaars, beƫdigd vertalers, civiel ingenieurs en architecten. Wij begeleiden het gehele aankoop proces nauwkeurig zodat u uw eigen stukje paradijs onder de Griekse zon kunt realiseren.

Lees ook de onafhankelijke reacties van onze ervaringsdeskundige die in de afgelopen 12 jaar een tweede huis met ons hebben gekocht , gebouwd of verkocht. En het verhaal van kopers die hun ervaring delen op Mondi.nl over zelf een Beach House laten bouwen (ontworpen door onze Nederlands sprekende collega en architect).

Hij is inmiddels fulltime werkzaam en woonachtig in Messinia als architect en bouwheer en verzorgt de volledige bouw van A tot Z. Een professionele en deskundige architect waar wij al sinds 2007 plezierig en in volle vertrouwen mee samenwerken.

Mail ons gerust voor meer informatie hierover.