Ruim vakantiehuis ‘Rondo’ casco gebouwd op een forse bouwkavel met een groots zicht op de zee en de eilanden VERKOCHT!!!

€ 0
Lees meer

Vakantiehuis met extra gasten appartementen volledig gerenoveerd nabij Methoni (Tapia) met fraai privé zwembad VERKOCHT!!!

€ 0
Lees meer

Bouwkavel ‘Asprochorti’ boven op een heuveltop met een fraai uitzicht op Loutsa Beach

€ 95.000
Lees meer

Exclusief één van de fraaist gelegen bouwkavels 2 stuks ‘Chrysó méros’ op een heuveltop met een adembenemend uitzicht VERKOCHT!!!

€ 0
Lees meer

Fraaie bouwkavels in een oase van rust en ruimte met een onbeperkt en groots zicht op de zee en eilanden in de buurt van het bergdorpje Zizani is nog onderhandelbaar

€ 140.000
Lees meer

Fraaie bouwkavel met zeezicht net onder het heuveldorpje Akritochori met 100% privacy

€ 148.000
Lees meer

Ruime bouwkavel met een groots en adembenemend zeezicht ter hoogte van Akritochori

€ 248.000
Lees meer

Uniek gelegen bouwkavel in het authentieke vissersplaatsje Finikounda op loopafstand van de zee het strand en al de voorzieningen

€ 79.000
Lees meer

Bouwkavel ‘Aloga’ net onder Kamaria in een setting van meerdere vakantiehuizen

€ 75.000
Lees meer

Bijzonder vakantiehuis met zwembad en apart gastenverblijf genaamd ‘Kitraki II’ en met een groots en adembenemend uitzicht op het heuvellandschap, de zee, de stranden en de eilanden VERKOCHT!!!

€ 0
Lees meer

Zeer fraaie en ruime villa Kitraki III met zwembad en met een adembenemend uitzicht op de zee, de stranden en de eilanden en met volledige privacy VERKOCHT!!!

€ 0
Lees meer

Uniek gelegen bouwkavel binnen het heuveldorpje Lachanada voor de bouw van studio’s of een appartementencomplex vraagprijs is nog onderhandelbaar

€ 150.000
Lees meer