Laptop met aanbod voor wonen in Griekenland

Waarom kiezen voor Pelops Greek Houses?

Vanzelfsprekend bieden wij alle diensten die nodig zijn voor een succesvolle aankoop van een huis of bouwkavel in Griekenland en kunt u gebruik maken van onze deskundigheid en jarenlange ervaring (zie ook de vele reviews van mensen die u voorgingen).

Maar daarnaast wordt u door ons in uw eigen taal ter plaatse begeleidt en niet (in tegenstelling tot sommige andere aanbieders) doorverwezen naar een Griekse, Duitse of Engelse vertegenwoordiger.

We zijn er niet het hele jaar, maar bij serieuze belangstelling kunnen wij altijd een afspraak ter plaatse maken.
Onze Nederlands sprekende collega en architect is het gehele jaar aanwezig in Griekenland.

Tevens zijn wij volledig onafhankelijk als intermediair (tussen koper en verkoper) voor onze klanten en kunnen u, in nagenoeg al het aanbod wat u tegenkomt ook bij onze con-collega’s, optimaal begeleiden.

Droom niet uw leven leef u droom!

Dromen van een huis op de ultieme locatie in Griekenland is de eerste stap tijdens één van de vakanties die vele mensen overkomt. Het jachtige leven achter je laten en een nieuwe wending geven in de herfst van je leven.

Durven is de tweede stap om de droom om te zetten in een werkelijkheid. ‘Werk’ vakanties plannen naar het land en de streek waar men zich het meest thuis voelt. Met als doel de ultieme plek te vinden voor een tweede huis. Oriënteren, uitzoeken, inlezen, afwegen, voorbereiden en ter plaatse de omgeving verkennen en zien of men de klik maakt. Uit ervaring weten we dat deze stap voor veel mensen het meeste plezier en de grootste kick geeft.

Doen is het daadwerkelijk actie ondernemen. Voor velen is dit het huis verkopen en een kleiner appartement hiervoor terugkopen. Zodat men makkelijk en zonder zorgen het ‘thuis’ kan achter laten. Een ervaren en betrouwbare makelaar en deskundige inhuren om met hen de juiste beslissing te kunnen nemen. Nogmaals alles eens goed op een rijtje zetten. Eventueel ‘ervaringsdeskundige’ bezoeken in de regio voor een second opinion.

Doorzetten lijkt wellicht wat overbodig na het nemen van de eerste 3 stappen. Toch weten wij uit onze ervaring dat de laatste stap, net voor de definitieve overdracht, voor veel mensen nogal wat stress oplevert. Logisch het is een grote beslissing en brengt nogal wat veranderingen met zich mee. Als u terugdenkt aan het begin van Dromen weet u ook weer waarom u deze wilt nemen!