Huis met mooi zeezicht in Griekenland

Betrouwbare Makelaar Griekenland

Dat we als mensen naïef zijn, is geen nieuws. Maar hoe controleert u met wie u zaken doet bij aanschaf van vastgoed in het buitenland?

Waar kan ik onafhankelijke informatie opvragen over makelaars in Griekenland?

Mondi is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor de belangen van haar leden en hen voorziet van praktische en preventieve informatie om succesvol een (tweede) woning of beleggingsobject in het buitenland aan te schaffen.

Ook als niet lid kunt u al tal van nuttige informatie vergaren op de website van Mondi.

Pelops Greek Houses is gevestigd bij Grizokambos in Finikounda. Hier is ons kantoor- en woonadres waar wij onze klanten persoonlijk kunnen ontvangen.

Wij zijn hier aanwezig in het voor- en naseizoen. Tijdens de winterperiode zijn wij in Nederland en in staat om een vrijblijvende en persoonlijke afspraak bij mensen thuis te maken die meer willen weten over de mogelijkheden van een tweede huis in Messinia – Griekenland.

Bij serieuze belangstelling kunt u met ons ook een afspraak maken om in de winterperiode Messinia – Griekenland te bezoeken. Wij bieden u deskundige begeleiding bij de aankoop van een zéér betaalbaar tweede huis in Griekenland.

Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van onze klanten in het gehele traject van oriëntatie tot en met de aankoop van een huis of bouwkavel in Griekenland. Maar zeker ook daarna blijven we u graag van dienst met onze uitgebreide serviceverlening.

Wij zijn gespecialiseerd in het gebied Messinia/Pilia van de Peloponnesos. Hier vindt u nog (tweede) huizen en bouwpercelen op toplocaties, schitterend gelegen bij de zee en met een fantastisch uitzicht!

De Peloponnesos zeezicht

De streek Messinia, waarvan alleen Pilia ons werkgebied is voor de verkoop van tweede huizen, beslaat het meest zuidwest gedeelte van de Peloponnesos. Het milde klimaat en de vele zonuren zorgen voor een uiterst vruchtbaar landschap.

Bomen en planten bloeien hier uitbundig. Uitgestrekte zandstranden en rotsachtige kusten wisselen elkaar af. Samen met het bergachtige achterland, wat veel overeenkomsten heeft met Toscana, met zijn beeldbepalende cipressen, zorgen zij voor een schitterend stukje paradijs op aarde!

De schilderachtige kustdorpjes met hun vriendelijke en gastvrije bewoners, maken de ontspannen rustieke sfeer compleet.

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken, onze contactinformatie vindt u op de contactpagina.