Vakantiehuis nabij het heuveldorpje Vasilitsi in de buurt van het authentieke havenplaatsje Koroni

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnesos-Messinia
Prijs € 158.000
Aantal slaapkamers 2
Zwembad Nee
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 76
Aantal m2 kavel 400

Beschrijving

Vakantiehuis is aan de rand van het heuveldorpje Vasilitsi gelegen p ca.75 boven zeeniveau met fantastisch zeezicht aan een zéér rustige doorgaande weg. In deze buurt staan nog een paar vakantiehuizen. In het heuveldorpje Vasilitsi op loopafstand kan men terecht kan voor de eerste noodzakelijke boodschappen in de plaatselijke supermarkt en waar men ’s morgens terecht kan voor lekker vers brood. Daarnaast is er in de zomer een drukbezochte taverne ‘Nikos’ genoemd naar de eigenaar die vaak in een Che Guevara T-shirt de keuken bestiert. Ligt op ca. 10 autominuten van twee fraaie en populaire zandstranden Memi Beach en ‘Kalamaki Beach’. Het authentieke en levendige havenplaatsje Koroni ligt op ca. 15 auto minuten rijden. Ook hier kan men terecht voor de dagelijkse boodschappen in de plaatselijke Supermarkt van ‘Sipsas’ of lekkere koffie drinken of eten aan het haventje bij een van de vele taverne’s.

Vanaf de veranda kijk je aan de overkant van de straat naar de bloementuin van de (Zweedse) buren, daar overheen kijk je naar de zee met daarachter de bergen van Mani en het Taygetos gebergte. Links van het huis is ook een veranda, zonder overkapping maar wel met een (eet)olijfboom die veel schaduw geeft. Deze veranda is met plavuizen bekleed. Daar kun je ook een auto parkeren. Achter het huis is een derde veranda, bekleed met tegels waarop een grote parasol staat. Daarnaast staat een (olie)olijfboom. Rondom de kavel is een ijzeren hekwerk van ongeveer 60 meter lang. Er is een extra watertank van ca. 300 liter water beschikbaar als reserve bij het wegvallen van de waterdruk.

Het vakantiehuis bouwjaar 2007 is als volgt ingedeeld: door de voordeur kom je in een klein halletje met een toilet en bergkast. Dan kom je in een ruime living met eethoek en zithoek. Er is TV ontvangst via een modem voor de locale Griekse zenders en er is een schotel voor satelliet ontvangst. Verder is er ADSL aansluiting van OTE/Cosmote met een modem met wifi. Er is een ruime open keuken voorzien van een elektrische oven met z.g.a.n. ceramische kookplaat. Deze keuken is verder voorzien van een magnetron, vaatwasser, grote koelkast en een kleine diepvries. Er zijn twee slaapkamers een met een 2-persoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche, toilet, wastafel en badmeubel. Daar bevindt zich ook de elektrische boiler en een z.g.a.n. wasmachine.De living en de beiden slaapkamers zijn voorzien van airco’s, deze kunnen tevens ontvochtigen en ook warmte geven. In de living staan twee met olie gevulde radiatoren voor de koude dagen in de winterperiode. Op het dak en op de overkapping van de veranda liggen 39 zonnepanelen, goed voor 10kW opbrengst. Per jaar een netto opbrengst van ongeveer € 1.600,00 van de stroommaatschappij DEH voor de terug geleverde stroom. Deze zonnepanelen zijn in 2015 geplaatst een investering van ca. € 17.000,– voor het geheel.

Foto's

Terug naar aanbod