Ruim huis nabij Chrani met fraai zicht op de baai van Messinia

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnesos-Messinia
Prijs € 390.000
Aantal slaapkamers 4
Zwembad Nee
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 220
Aantal m2 kavel 6615

Beschrijving

Groot en huis nabij het kustplaatsje Chrani met fraai zicht op de baai van Messinia. Het huis is gebouwd in 2005 en heeft een totaal vloeroppervlakte van 220 m² verdeeld over de boven- en onder verdieping. Is gebouwd op een kavel van 6.615 m². Het uitzicht over de Baai van Messinia aan de voorkant en over de heuvels aan de achterkant is adembenemend.
Het huis heeft op de bovenverdieping een riante woonkamer, een open keuken met eetgelegenheid, een slaapkamer met en suite badkamer en er is nog een apart toilet. Het huis beschikt over een groot terras en een veranda.
Via een interne trap komt men op de benedenverdieping en die bevat drie slaapkamers, een badkamer, een grote hal en twee bergruimtes, waarvan er een open is en gebruikt kan worden als garage. Deze benedenverdieping kan eventueel als separate woonruimte gebruikt worden. Het huis heeft een mooi aangelegde subtropische tuin met diverse struiken, veel olijfbomen en mooie bloemperken. Het is deels ommuurd met een natuurstenen muur. Het huis heeft centrale verwarming en een extra houtkachel in de woonkamer. Vanwege de grootte van de kavel is er voldoende ruimte voor de eventuele aanleg van een zwembad. De afstand naar Petalidi is circa 6 kilometer, naar Koroni circa 16 kilometer en de internationale luchthaven van Kalamata ligt op ongeveer een half uurtje rijden. Overname van meubilair en inventaris kan besproken worden. Op aanvraag zijn de plattegronden beschikbaar van de onder- en bovenverdieping van dit fraaie huis. 

Foto's

Terug naar aanbod