Uniek gelegen landgoed in Griekenland met volledige privacy op een heuveltop met een waanzinnig uitzicht en met een bouwvergunning voor een eigentijds designhuis

Details

LandGriekenland
RegioPeloponnesos
Prijs€ 328.000
Aantal slaapkamers3
ZwembadJa
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte270
Aantal m2 kavel23064

Beschrijving

Landgoed in Griekenland

Een groots landgoed te koop met volledige privacy op een heuveltop gelegen vlakbij het heuveldorpje Akritochori. Gemakkelijk bereikbaar via een onverharde toegangsweg vanaf de geasfalteerde hoofdweg van Finikounda naar Koroni. In de omgeving van dit landgoed is er nauwelijks gebouwd en geniet men van de volledige rust en stilte met een volledige en gegarandeerde privacy.

Dit landgoed heeft een waanzinnig uitzicht op de olijfboomgaarden in een zacht glooiend landschap, de zee, de stranden en het het pittoreske havenplaatsje Finikounda. Dit landgoed  heeft verschillende plateau’s in diverse hoogtes ieder met zijn eigen unieke uitzicht.

Het landgoed is zéér goed onderhouden en de natuurlijke natuurstenen muurtjes zijn alle weer in ere hersteld. Het terrein is bij wijze van spreken geschikt om golf op te spelen.  Er staan ca. 480/500 volwassen olijfbomen welke jaarlijks een ecologische olijfolie opbrengst geven van ca. 2.000 tot 3.200 liter. Sinds 2009 zijn de olijfbomen niet meer bespoten. Verder zijn er nog een aantal druivenstruiken in een apart veldje opgesteld met een pergola.

Er is een bouwvergunning afgegeven voor een fraai en eigentijds designhuis met groot zwembad. De totale vloeroppervlakte is 315 m² inclusief een garage en berging van 45 m². De netto vloeroppervlakte is 270 m² verdeeld over 2 verdiepingen. De boven verdieping bestaat uit een ruime woonkeuken met eetkamer en een grote living. De beneden verdieping bestaat uit 3 slaapkamers allemaal met een eigen badkamer. De ouderslaapkamer is zeer ruim opgezet met een inloopbadkamer. Daarnaast is er nog een garage en berging aanwezig. Het zwembad (infinity pool) heeft een maatvoering van 4.95 x 11.70 meter. Let op de bouwvergunning is geldig tot september 2020 en voor deze datum moet in elk geval het betonskelet volledig gebouwd zijn!

Er zijn op aanvraag een groot aantal tekeningen, plattegronden en 3D aanzichten beschikbaar.

Foto's

Terug naar aanbod