Vakantiepark in Griekenland ‘Messini’. één van de mooiste vakantieparken met alle voorzieningen. In perfecte conditie en met gegarandeerde huurinkomsten

Details

LandGriekenland
RegioPeloponnisos
Prijs€ 1.450.000
Aantal slaapkamers16
ZwembadJa
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte790
Aantal m2 kavel13524

Beschrijving

Vakantiepark Messinia ligt in de provincie Messinia en is ongetwijfeld een van mooiste vakantieparken in deze omgeving. Park heeft een vast en volgeboekt verhuurseizoen (eind april tot begin oktober) door een Nederlandse touroperator.

Kavels: kavel noord 6.357 m2, kavel zuid 7.167 m2, totaal 13.524m².

2 Huizen van 76 m²  met buiten een gedeeltelijk overdekte veranda.  Een woonkamer met open keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, oven, kookplaten, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en wasmachine. 2 Slaapkamers met badkamer ensuite, douche, wastafel en toilet.

Deze 2 huizen hebben een kelder waar een gastenappartement is gebouwd. Een woonkamer met open keuken.  De keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, oven, kookplaten, afzuigkap en vaatwasser. 1 Slaapkamer en badkamer met wastafel, douche en toilet en er is een garage. Totale oppervlakte van de kelder is 100 m².

1 Huis van 76 m² zoals boven beschreven  maar zonder gastenappartement, kelder wordt gebruikt als garage en de totale oppervlakte is ook 100 m².

1 Huis van 76 m²  zoals boven beschreven maar zonder kelder.

2 Huizen van 93 m²  met buiten een gedeeltelijke overdekte veranda. Een woonkamer met open keuken.  De keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, oven, kookplaten, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en wasmachine. 3 Slaapkamers met badkamer ensuite, douche, wastafel en toilet. Geen kelder.

1 All-weather tennisbaan.

1 Zwembad van 8 x 17 meter, diepte van 1.20 tot  2.40 meter.

1 Kinderbadje ongeveer 5 x 5 meter, diepte 0,40 meter.

1 Toiletgebouw met een dames en heren toilet en wastafel en een buitendouche.

Het geheel wordt aangeboden inclusief alle binnen en buiten meubels.

Er is een verhuurvergunning afgegeven door de Griekse organisatie voor toerisme EOT te Tripoli.

Totale verkoopprijs: € 1.450.000,– vrij van makelaarsprovisie!

Jaarlijkse vaste inkomsten van een Nederlandse touroperator voor één geheel verhuurseizoen (verhuur vanaf eind april tot begin oktober) er is een prima jaarlijkse huuropbrengst te realiseren om een net rendement te realiseren. Financiering voor een deel is onder voorwaarde en onder voorbehoud mogelijk, dit wordt verzorgt door de eigenaar zelf. Gemarkeerde code-36.

Foto's

Terug naar aanbod