Eco-vakantiehuis in Messinia van de Peloponnesos Griekenland compleet zelfvoorzienend met een adembenemend zeezicht

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnesos-Messinia
Prijs € 649.000
Aantal slaapkamers 4
Zwembad Ja
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 170
Aantal m2 kavel 5500

Beschrijving

Voor een impressie van het huis zie de video:
https://www.dropbox.com/s/ix07ysbxw2wp6t9/Video_Ref.304_No%20text.mp4?dl=0

Een werkelijk uniek en spectaculair gelegen Eco-vakantiehuis hoog gelegen tegen een heuvelflank in de buurt van het bergdorpje Vasilitsi met volledige privacy en zonder directe buren. Is gemakkelijk bereikbaar via een volledig vernieuwde betonweg vanaf de rustige doorgaande asfaltweg van Koroni naar Finikounda. Dit vakantiehuis heeft een adembenemend uitzicht over de baai van Kalamata en op de tweede uitloper van de Peloponnesos genaamd Mani. In de winter tot ver in het voorjaar kijk je uit op de besneeuwde toppen van het Taygetos gebergte van Mani. Dit vakantiehuis is volledig zelfvoorzienend d.m.v. een grote bufferkelder met een capaciteit van ca. 85.000 liter regenwater wat in de winter wordt opgevangen. Verder is er een hoogwaardige windmolen en solar-energie voorziening met een accu opslagpakket voor de volledige elektra behoefte. Het infinity zwembad van 10 x 4 meter met een diepte van ca. 1.50/1.60 meter ligt spectaculair tegen de helling aansluitend aan het grote terras van het vakantiehuis. Het vakantiehuis is als volgt ingedeeld: begane grond ca. 144 m² bestaande uit een grote living met dubbele open leefkeuken, apart toilet, ruime berging, 3 slaapkamers en een fraaie badkamer. En buiten een groot en fraai overdekt terras. De bovenverdieping ca. 26 m² welke bereikbaar is met een interne trap bestaat uit een ruime slaapkamer met aansluitende sfeervolle badkamer en een apart buitenterras. Daarnaast is er nog een ruim basement van ca. 85 m² groot waar zich de technische installaties bevinden en de opslagruimte. De tuin en aankleding is nagenoeg klaar en er zullen door de huidige eigenaar nog olijfbomen worden geplant rondom het vakantiehuis. Het vakantiehuis is ideaal voor de verhuur en zal hierbij een meer dan goed verhuurrendement opleveren. Jaarlijkse verhuuropbrengst van ca. € 30.000,– / € 35.000,– bruto. Overname inventaris, inboedel en eventuele speedboot is in onderling overleg.

*Prijsaanpassing i.v.m. de vervolmaking van de volledige tuin, toegangsweg, extra waterbuffer, diverse voorzieningen en diverse aanpassingen in en rond het vakantiehuis:

De toegangsweg is nu vanaf de doorgaande asfaltstraat tot aan het vakantiehuis helemaal van beton voorzien, je kan nu zo omhoog rijden zonder problemen en er wordt nog van dit voorjaar bij de weg pilaren gemaakt en een natuurstenen muur zodat de entree er bijzonder fraai uit gaat zien vanaf de toegangsweg.

Nieuwe waterbuffer geplaatst van 240 kuub (240.000 liter) onder de grond.

Er is een extra gasboiler geplaatst voor de warm watervoorziening in het vakantiehuis.

De fraaie subtropische tuin is inmiddels voorzien van een automatische sproeisysteem op een tijdklok. Er zijn ca. 60 olijfbomen (oudere en jongere) verplant rondom het vakantiehuis en bij het zwembad. De subtropische tuinen rondom en het volledige grondwerk zijn inmiddels volledig klaar.

Er zijn twee extra overdekte terrassen gemaakt en er zijn verzinkte banken gemaakt en een extra verzinkte loungebank bij het zwembad waar kussens op kunnen, beneden bij het zwembad zijn er allemaal extra zitjes gemaakt en op de achterplaats van het vakantiehuis zijn twee fraaie oudere olijfbomen geplaatst.

 

Foto's

Terug naar aanbod