Bouwgrond met betonskelet ‘Ronda’ met een groots zeezicht SOLD!!!

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnesos-Messinia
Prijs € 0
Aantal slaapkamers 4
Zwembad Nee
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 294
Aantal m2 kavel 3990

Beschrijving

Een fraai ontworpen en ruim landhuis genaamd ‘Ronda’ verwijzend naar de ronden vormen welke in dit landhuis zijn verwerkt. Heeft een ongekend groots uitzicht op het omliggende glooiende landschap en op de zee met de diverse eilanden. Ligt op ca. 8 autominuten van een van de mooiste zandstranden van deze omgeving en op 10/12 minuten van zowel de havenplaatsjes Finikounda als Methoni.

Gelegen op een grote bouwkavel van oorspronkelijk 4010 m² (waarvan later ca. 20 m² door de gemeente is overgenomen voor algemeen nut). Is direct bereikbaar vanaf de rustige asfaltweg van Kamaria naar Evangalismos. De kavel is gedeeltelijk afgezet met een omheining en er is een begin gemaakt met de fundatie van een poort voor de entree (dubbele ijzeren poort is al aanwezig).

Indeling is als volgt een ruim basement van ruim 94 m² welke gebruikt kan worden als garage, opslag, technische ruimte en werkplaats. Deze is zowel van buiten bereikbaar via een grote toegangsruimte (roldeur) als d.m.v. een interne trap naar de bovenverdieping. De begane grond bestaat uit een hal met apart toilet een zéér ruime living met open keuken. Daarnaast is er een ruim balkon van ruim 51.5 m². De bovenverdieping is bereikbaar via een interne trap en bestaat uit 4 slaapkamers, apart toilet en een ruime badkamer. Daarnaast is er nog een fraai balkon van ruim 22 m² met een ongekend ruim en groots zeezicht.

Vanzelfsprekend is men vrij om de ingetekende binnenruimtes naar eigen inzicht aan te passen en te veranderen. Voor het sleutelklaar afbouwen van dit landhuis moet men rekening houden met een budget van ca. € 140.000,– tot € 150.000,– (natuurlijk afhankelijk van de keuze van materialen en kwaliteitseisen die men stelt). Wordt verkocht onder de noemer ‘what you see is what you get’. Gemarkeerde code-61.

Foto's

Terug naar aanbod