‘Palio taverne II’ is een zéér ruime bouwkavel met bouwvergunning voor 2 vakantiehuizen.

Details

LandGriekenland
RegioPeloponnesos
Prijs€ 110.000
Aantal slaapkamers4
ZwembadNee
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte193
Aantal m2 kavel6000

Beschrijving

‘Een zeer ruime bouwkavel met bouwvergunning in een rustige omgeving met enkele andere vakantiehuizen. Gelegen in een ruimtelijk landschap vol met fraaie olijfboomgaarden. Heeft een groots en ruim zicht op de zee en de eilanden voor de kust en heeft een grote mate van privacy.

Is gelegen tussen Kamaria en Evangalismos en is bereikbaar via een zandpad van ca. twee kilometer vanaf de doorgaande asfaltweg van Kamaria naar Evangalismos. Ligt op ca. 18/20 autominuten van de authentieke havenplaatjes Methoni en Finikounda.

Op deze bouwkavel staan diverse oude olijfbomen en heeft een grote mate van privacy. Op deze bouwkavel is een bouwvergunning afgegeven voor 2 vakantiebungalows van beiden ca. 85 m² groot en beiden voorzien van een ruim basement.Deze bungalows zijn met elkaar verbonden zijn d.m.v. een garage. Let op de bouwvergunning is nog rechtsgeldig tot september 2020 en voor deze datum moet in elk geval het betonskelet gebouwd zijn. De bouwvergunning kan vanzelfsprekend nog worden aangepast tegen meerkosten. Dit moet wel binnen de uitgegeven maximale vloeroppervlakte van 193 m².

Foto's

Terug naar aanbod