Bedrijf starten in Griekenland? uniek gelegen kunstgallerij, met 2 workshops en ruime parkeergelegenheid, onderhandelbaar!!!

Details

Land Griekenland
Regio Peloponnesos-Messinia
Prijs € 215.000
Aantal slaapkamers 0
Zwembad Nee
Aantal m2 overdekt vloeroppervlakte 100
Aantal m2 kavel 2942

Beschrijving

Uniek gelegen art gallery met 2 werkplaatsen en een ruime expositieruimte. Gelegen in de regio van Pilia/Messinia in het gebergte tussen Finikounda en Koroni. Heeft een unieke ligging direct aan de doorgaande weg met ruime parkeermogelijkheden. Het complex heeft een groots en ruim zeezicht en ligt in een oase van rust in dit bergachtige deel van westkust van de Peloponnesos. De kavel waarop dit complex staat is ca. 2.942 m² groot en gebouwd in 2004/2005, de totale vloeroppervlakte van het complex is ca. 100 m² groot. Bestaande uit een fraaie expositie ruimte van ruim 60 m², daarnaast zijn er 2 verschillende werkplaatsen van elk ongeveer 20 m² groot. Bij de overname behoord ook de overname van de huidige naam met goodwill, de website en de vaste werkplaats inventaris zoals o.a. de werktafels draaitafel en keramiek oven (zit inclusief in de vraagprijs). Overname van de bestaande voorraad is in onderling overleg bespreekbaar. Persoonlijke zaken, gereedschap, machines e.d. behoren niet tot de overname. Het geheel is volledig zelfvoorzienend en heeft geen aansluiting op het openbare elektra netwerk wel is het inmiddels aangeloten op de openbare watervoorziening. Elektra wordt o.a. voorzien d.m.v. twee zonnenpanelen en een diesel aggregaat. Er bestaat een mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op het vaste stroom netwerk vanuit masten in de buurt die recent zijn geplaatst vanuit het heuveldorpje Akritochori.

Er is in de afgelopen jaren een vaste clientele en bekendheid opgebouwd uit binnen- en buitenland en er is een vrij stabiele omzet geweest in het jaarlijkse verkoopseizoen (van april t/m oktober). Er is een meer dan goed rendement te halen op de investering.

Er is een mogelijkheid om de bestemming van deze art gallery met werkplaatsen om te zetten naar een woon- en huisbestemming. Dit betekend dat het geheel leeg wordt opgeleverd en de bestemming door de eigenaar wordt omgezet. Vraagprijs hiervoor is € 215.000,– zonder overname van enige rechten van de art gallery! Gemarkeerde code-34.

Foto's

Terug naar aanbod